2 krajíce chleba silné
1 krajíc chleba slabý
sůl podle chuti
Chleba nakrájíme podle návodu na 2 krajíce silné a 1 slabší.
První krajíc položíme na prkénko, osolíme podle chuti. Překryjeme slabším krajícem, znovu posolíme a ještě jednou převrstvíme posledním krajícem chleba.
A potom už si jen pochutnáváme na tradiční chlebové pochoutce.
A kdyby se vám cokoliv nezdálo, tak se podívejte na dnešní datum…
Díky za dnešní první úsměv?
🙂
Jupííí, bezva recept, už vím, co bude dnes k obědu.
To je teda dietka 🙂 🙂 🙂
V tom případě doporučuje Vlastik prostřední krajíc lehce připálit, je to prý chutnější…
To je přece ten můj rychlý obložený chleba!! A můžu jen doporučit!!
A mimochodem – dnes je taky Den ptactva – to bude p tákovin!??
Jak vidíš, hned ráno jsem s nima začala???
Rychlé, chutné, dietní a suroviny vždy po ruce. Geniální pokrm 😀 Případně jde vylepšit jako sekyrková polívka 😀
Ano ptáci zpívají tráva roste kytky kvetou sluníčko hřeje žáby u nás na rybníkách kladou šňůry vajíček…jaro je tu.A to NENÍ apríl?
Tak to je recept pro mne jednoduché, rychlé a móc dobré – taky to není apríl. 🙂
Na tom jsem vyrostla, jako děcko jsem nedala do huby žádnej salám ani párek, sádlo muselo být natřené tak, že přez něj ten chleba byl vidět . Máslo se mazalo jen vyjíměčně.
Ještě na středni, když jsme jezdily na bramborové brigády, jsem si nedovedla představit, že bych měla kousnout do turistáku nebo godhaje, který jsme dostávali na svačinu. Takže salám dostali spolužáci a já si pochutnala na suchém chlebu. Když potkám někoho z dětství, tak každý říká, že si mě jinak nepamatuje, jen se suchým chlebem v ruce. A i dnes bych bez chleba umřela, salám dám bez zaváhání.
Sníst skrojek z čerstvého chleba z nějaké vyhlášené pekárny !!! Mňam a k tomu hned i par krajicu ?
Přihodila jsem mu k tomu lžičku vzduchu, ometla mu to holubím peřím a dobrý …. jen pravil, že příště by to chtělo slabší chleby, že se to blbě kouše. Ještě jsem přilila pár bublin do skleničky ??Jj, večeře jak má být
Já jsem blázen do mléka. Mliko bych mohla rano, v poledne, večer. Asi je to hodně nezdrave, ale piju mliko i na chuť i na žízeň, už se snažím krotit, ale než si dat večeři, dam si litr mlika nebo kefíru. Noco, jsem
Sama a nikdo mi tady nebreci hlady nebo nereklamuje a já si spokojeně konzumuju mliko ???
Nebo uvarim něco, kde dominuje mléko, Smetana, slehacka …. cvok ?
Dřív jsem také pila mléko na litry, ale …. čím dál míň mi dělá dobře. Tak si ho dávám jen do kávy (ano vím, že psali, že je to nebezpečné, ale kávu bez něj nevypiju), jím džogurty a sýry. Ty kysané nápoje jsem nějak neoblíbila, ale občas je dám, zakysanku do salátů, kefír do buchet a tak.?
A že na něm ujíždíš? Tělo si řekne, co mu chutná a co potřebuje …. ?
Úsměvko, s tím mlékem do kávy to není pravda, ani není pravda, že mléko zahleňuje. Nezdravé je pouze pro lidi, co mají na něj intoleranci. Alespoň to takhle vysvětloval někdo na „streamu“. Mluvil o tom myslím nějaký primář a výživová poradkyně. Zkus si to najít. Já tedy mléko moc nepreferuji, ale kávu si bez něj dám jen když mléko opravdu není k dispozici.
Mléko v kávě naopak chrání sliznici žaludku, protože daleko agrsívnější je pro ni kafčo bez tpho mléka.
Tak tos ho pěkně rozmazlovala, já bych mu nalila neperlivou přímo z kohoutku.
Želivka bez bublin mu moc nejede
To mi připomíná vtip- Cos měl k večeři?- Dvakrát nic bez chleba??
??? Tak ten je výbornej ?