(124) Francouzské brambory COULO – ze zbytků

vařené brambory
uzené maso
brokolice
cibule
4 vejce,
100 g tvrdého sýra
sůl,
olej

Do pekáčku dáme několik lžic oleje, navrstvíme postupně nakrájené vařené brambory (rychlé krájení je přes mřížku na bramborový salát), uzené maso, na drobno nakrájená vařená brokolice, znovu brambory… Poslední vrstvu tvoří brambory.

Dáme do trouby zapéct. Těsně před dopečením nalijeme navrch rozšlehaná vejce, můžeme přidat i kousek tvrdého sýra.

 

Autorka receptu: Jana Macůrková

Příspěvek byl publikován v rubrice Masa. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Jeden komentář: (124) Francouzské brambory COULO – ze zbytků

  1. Jiřina napsal:

    Dělám, jen zalévám smetanou, nebo šlehačkou. Uznávám, je to tučnější, ale moc dobré a k tomu horu salátu

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..