O počtu toastů rozhoduje počet ananasových kroužků v konzervě. Většinou je jich 10. Pak tedy ještě 10 toastů, 10 plátků šunky a stejně plátků sýra. Beru mladou goudu.
Plech vyložím péčícím papírem a rozložím všechny toasty, kamarádka je ještě pomaže máslem. To je mi moc. Ono to i tak není příliš dietní.
Pokladu šunkou, na to kolečko ananasu a přikrýt plátkem sýra.
Pak šup do trouby. Dělám asi 10 minut při teplotě 200 C.
Kdo nemá rád kombinaci sladkého se slaným, může dát místo ananasů plátky rajčat. S lístkem bazalky a mozzarellou je to pak toast caprese.
Recept poslala: Tinka
Tak ja kombinaci slaného a sladkého miluju. Pan Pohlreich by mi asi řekl svoje, ale mam moc rada třeba kuřecí maso s broskví a se sýrem. Havajské toustiky určitě udělám.
já mám ráda zas čínské jídlo na sladko :o)
nebo pizza Hawai :o)
Tak jsem ti ji tam dala (nad plán), dneska budu dělat pizzu 4 sýrů.
Tak tohle jídlo já rozhodně ne. Ani žádné kuřecí s broskví nebo ananasem zapečené se sýrem……….. to mi nikdy nic neříkalo. Je to pro mne takové prapodivné propletení chutí.
Sto lidí, sto chutí.
Já jsem té kombinaci také nemohla dlouho přijít na chuť, ale na VŠ jsme měli ve skupině 2 kluky z Laosu. Po několika letech jsem se z jedním z nich setkala v Teplicích v Čechách a právě ten mne naučil některé kombinace právě s ananasem. A třeba výborné jsou jednohubky s česnekovou pomazánkou a na to ananas.
A nebo jednohubky s česnekovosýrovou a na to bobulku hroznového vína…. 🙂
Křenová s ananasem… 🙂
nebo Niva s jablkem :o)