(1878) Vepřová líčka se smetanou

vepřová líčka
smetana 12%
bobkový list,
celý pepř
nové koření
1-2 menší cibule
sůl
hladká mouka
Maso omyjeme, vložíme do studené vody, přidáme bobkový iist, pepř a nové koření a
1 – 2 menší cubule i se slupkou a lžičku soli.
Necháme vařit až je maso měkké (cca 1,5 hodiny).
Maso přendáme do kastrolku s trochou vývaru, uvedeme do varu a přidáme smetanu s rozmíchanou hladkou moukou (1 lžíce).
Můžeme dochutit citronem.
Podávám s knedlíkem, máme ale rádi i s rýží.

Připravila Jana Macůrková

Příspěvek byl publikován v rubrice Masa. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..