(1898) Krkovička na grilu

plátky vepřové krkovičky
česnek
sůl
pasírovaná rajčata
olej
Krkovičku lehce naklepeme a potřeme směsí drceného česneku, soli a lžíce rajského protlaku (pasírovaných rajčat). Necháme odležet (nejlépe je připravit krkovičku ráno a grilovat k večeru).
Pečeme na grilu asi 15 – 20 minut, než je maso propečené podle požadavku strávníků.
Příloha – zeleninový salát, chléb, okurky, hořčice, pivko, prostě, kdo co má rád…

Griloval Vlastik Macůrek.

Příspěvek byl publikován v rubrice Masa. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

2 komentáře: (1898) Krkovička na grilu

  1. Jiřina napsal:

    Právě jsem snědla rohlík se salámem, ale tohle by bylo rozhodně lepší. Šikovný pan Macůrek, ale šikovná i Janička, která krkovici připravila ke grilování. 🙂

  2. Haderach Kwisatz napsal:

    Nemam dobrou zkusenost s cimkoliv rajcatovym (kecup, protlak) pri grilovani a pokud jde o cesnek, znas me.
    Takze ja bych nakorenila jinak, ale flakota je flakota. Sem s ni 😋!

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..