plátky vepřové krkovičky
česnek
sůl
pasírovaná rajčata
olej
Krkovičku lehce naklepeme a potřeme směsí drceného česneku, soli a lžíce rajského protlaku (pasírovaných rajčat). Necháme odležet (nejlépe je připravit krkovičku ráno a grilovat k večeru).
Pečeme na grilu asi 15 – 20 minut, než je maso propečené podle požadavku strávníků.
Příloha – zeleninový salát, chléb, okurky, hořčice, pivko, prostě, kdo co má rád…
Griloval Vlastik Macůrek.
Právě jsem snědla rohlík se salámem, ale tohle by bylo rozhodně lepší. Šikovný pan Macůrek, ale šikovná i Janička, která krkovici připravila ke grilování. 🙂
Nemam dobrou zkusenost s cimkoliv rajcatovym (kecup, protlak) pri grilovani a pokud jde o cesnek, znas me.
Takze ja bych nakorenila jinak, ale flakota je flakota. Sem s ni 😋!