(24) Klobásková omáčka

Večeře za 15 minut

2 páry ostravské klobásky
nebo kus paprikového salámu
sladká smetana, trocha hladké mouky na zahuštění
lžička grilovacího koření

Klobásku nebo salám nakrájíme na malé kousky,
a se lžičkou grilovacího koření necháme asi 15 minut povařit.
Přidáme sladkou smetanu s trochou hladké mouky a ještě chvilku povaříme.
Podáváme s houskovým knedlíkem.

Recept poslala:  Andy2

Příspěvek byl publikován v rubrice Masa. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

5 komentářů: (24) Klobásková omáčka

  1. lida.f napsal:

    Trochu mi to připomíná recept mojí maminky, která pochází z Olomoucka. Jmenuje se hodolanská omáčka a mamka toto jídlo podává s rohlíky.

  2. devetapadesatka napsal:

    Tohle by u nás neprošlo ?. Ale jako obvykle – sto lidí, sto chutí.

  3. lida.f napsal:

    Připomněla jste mi, jak můj manžel za mých studií, se než jsem se vrátila ze školy, vaříval synovi večeři. Často to byly knedlíky s vajíčkem. Léta se synek nemohl na tohle jídlo ani podívat. Teď už jo, dokonce mu znovu přišel na chuť.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..