(62) Ředkvičková polévka

Desetiminutová polévka ředkvičková

ředkvičky
máslo
vejce
kuskus
jarní cibulka nebo pažitka
vývar nebo bujon
sůl, pepřŘedkvičky nakrájíme na plátky a orestujeme na másle tak, aby zesklovatěly. Zalijeme zeleninovým vývarem nebo horkou vodou s přidáním zeleninového bujonu nebo i Podravky (jak kdo chce), opepříme a osolíme (jestli je třeba). Jakmile začne vřít, přidáme dvě hrsti kuskusu, promícháme a zalijeme rozšlehanými vejci, pak už jen na tenké kroužky nakrájenou zelenou část jarní cibulky a čerstvou pažitku.

Recept poslala: Infiniti

Příspěvek byl publikován v rubrice Polévky a nápoje. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

6 komentářů: (62) Ředkvičková polévka

  1. jarybarka napsal:

    Takové poblívky můžu a tuhle na100% zkusim?

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..