(837) Doba grilovací – Losos na grilu

Porce lososa omyjeme osušíme, potřeme olejem  a okořeníme podle chuti.
Doporučuji nepřehánět to s kořením, ryba má mít chuť ryby.

Pečeme na grilu, není potřeba nijak dlouhá doby, stačí tak 15 minut.

Dobrou chuť přeje:  Jana Macůrková

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Masa. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

9 komentářů: (837) Doba grilovací – Losos na grilu

  1. kveta.batkova napsal:

    Tak tomu rozumím, ještě přidat citronek a nějaký svěží salátek a bašta je na stole. Prima letní obídek.

  2. lakysa22 napsal:

    Tak vám děvčata nechám tu chudinku ugrilovanou, a dám si ten salátek!!!

  3. Katyp50 napsal:

    Jana „ulovila“ v Kaufu (ani jedna tento řetězec nemusíme, ale když byla ta nabídka, tak šly emoce stranou) překrásný kus lososa v akci za velice slušnou cenu. Netuším, co v tom vězí za problém, že byl tak levný, ale každopádně – dnes k večeři bude grilovaný (už je v bylinkách a v oleji), zítra k obědu lososové kostky v marinádě se zeleninou – něco na způsob „číny“. S ústřicovou omáčkou, drobnými krevetkami, pórkem, bambusové výhonky, shitake, kapie, cibule, česnek, citronová tráva……… a rýže. A ještě 2 kousky jsou v mrazáku na další víkend. Celkem slušná investice.
    Lososa miluju.

  4. Usmev.na.moji.tvari napsal:

    Tak kočky, dnes svatba a grilovačka byla …… vepřové, kuřecí, ryby, ale losos nebyl. Ale bylo to výborné, vážně. Ten prcek má boule za ušima ještě teď☺
    Božínku, mám obavy, že po té žrjedlici budu držet hladovku minimálně týden.

    A děkuji za připomínku, lososa mám ještě v mrazáku, tak ho zítra najdu.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..