(1899) Trampský guláš VZK 863

Cibule
špek (slanina)
hovězí kližka
sůl, pepř
rozmarýn, tymián
černé pivo,
houby
česnek
Karamel
škrob

Spoustu cibule a špeku na kostičky osmahnout do zlatova, přidat na kostky kližku, osmahnout, osolit, opepřit, přidat svazek rozmarýnu a svazek tymiánu, zalít černým pivem a dusit. Po nějaké době přidali houby a to jak čerstvé, tak sušené-namočené, česnek, trochu udělaného karamelu, rozvařeného zase v pivě a když už bylo masíčko měkkounké, tak zahustili škrobem a velmi krátce povařili. Podávali s chlebem nebo kukuřičnými placičkami. Dostala jsem na to takovou chuť, že jsem vám to musela napsat a určitě to brzy zkusím.

Do komentářů připsala IvaC

Příspěvek byl publikován v rubrice Masa. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

5 komentářů: (1899) Trampský guláš VZK 863

  1. Jana Macůrková napsal:

    Tak tohle je příděl na neděli, a od pondělka úřaduje Haderach.

  2. lakysa22 napsal:

    Maso mi připomíná spíš zadní, nebo roštěnou.. recept dobrý, jen ten škrob, s tím bych měla prdablém..když je ta cibule spousta, tak zahušťkovat netřeba..

  3. lakysa22 napsal:

    Jo, a ten kamramrel rozvařenej v pivě, ten tomu dává šmak!👍

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..