UPB – litý kynutý koláč (1881)

Se švestkami a skořicovou drobenkou. Ten recept vám vřele doporučuju, s těstem se dobře pracuje a pokud oproti recepisu nepřidáte cukr, není to moc sladké, paráda.

Haderach

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

5 komentářů: UPB – litý kynutý koláč (1881)

  1. sharka.68 napsal:

    vypadá nádherně….a ta vůně, co se line z fotky…

  2. a.rena napsal:

    Chystám se na něj v sobotu, dokud jsou trnky. Mňam! Děcka se o něj zase porvou.

  3. Usmev.na.moji.tvari napsal:

    Taky se na něj chystám, jen musím ještě dnes

  4. Vera M. napsal:

    Preposláno mladým . Není to zbytečne . Dcera miluje skorici nade vše a kynuté testo taky

  5. jarybarka napsal:

    Přinesla jsem si švestky dnes od mladých tak bude. Sypu skořicí rovnou na švestky. Ale může být i tak.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..