Uvařeno podle Bramboračky – patizon po čínsku VPŽ (1905)

Vařila Květoslava a píše:
„Měla jsem jeden moc hezkej patizon – necelé 1 kg celý, 750g  oloupaný a bez semen. Takže jsem dala poloviční dávku všeho . Pro dva lidi toho bylo opravdu hodně. Část byla k obědu se špagetama, do části jsem přimíchala nastrouhanou pikantní klobásu a dala na topinky a ještě mi menší půlka zbyla. Čeká ve sklenici v lednici na další rozhodnutí.  Chutnalo nám 😋.“

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

6 komentářů: Uvařeno podle Bramboračky – patizon po čínsku VPŽ (1905)

  1. sharka.68 napsal:

    takhle si představuju poctivý ďábelský topinky…. já ty ufony můžu pečený, nebo vydlabaný, odstraním semínka, naplním je něčím dobrým a dochuceným a zapeču je vcelku v troubě…to jsem okoukala u Maďarů….tam je dělají i zadělávaný na paprice se smetanou, k tomu tarhoňa nebo ty jejich moučný nočky (obdoba halušek) a je to luxusní….

  2. jarybarka napsal:

    Květo ty děláš chutě po ránu.
    Takových topinek bych mohla i vícero.

  3. lakysa22 napsal:

    To věřím, že chutnalo, zvlášť, když ses nedělila ani o vzorek! Tentorkát bych se malým krjíckem nespokojila😁

  4. Usmev.na.moji.tvari napsal:

    KRÁSA … nádherně naservírováno 👍👍👍👍

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..