(2052) Játrový svítek do polévky VZK 148

Recept je jako na játrové knedlíčky, pouze se ještě přimele kousek kuřecího nebo králičího vařeného masa, pak se celá hmota rozprostře na pečící papír asi v centimetrové vrstvě a upeče v troubě. Pak se svítek nakrájí na kostičky a každý si dá do už hotového vývaru se zeleninou.

Připsala Kveta.batkova

Příspěvek byl publikován v rubrice Polévky a nápoje. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

15 komentářů: (2052) Játrový svítek do polévky VZK 148

  1. Haderach Kwisatz napsal:

    To se mi libiiiiii, nenavidim kutaleni knedlicku!

  2. a.rena napsal:

    Mně se to líbí taky, někdy zkusím. Jinak knedlíčky nekoulím, ale hmotu dám do haluškového síta a dál to znáte. Koulím jenom pro velmi významné příležitosti, protože co si budeme povídat – koulené vypadají prostě líp.

  3. Usmev.na.moji.tvari napsal:

    Já to beru taky přes síto, kuličky jen občas.

  4. kveta.batkova napsal:

    Jenom dejte pozor, aby vám ten svítek rodinka nesnědla dřív, než naservírujete polévku. Je totiž moc jedlý i samotný. Dobrou chuť.

  5. Vera M. napsal:

    Květuš, jak dlouho cca se to peče ? Minimálně myslím . Díky

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..