(1939) Salát „Poslední sklizeň“

200 g řapíků z listů růžičkové kapusty
150 g vařených malých těstovin (kolínek)
1 sardinky v oleji
1 lžíce majolky
sůl
několik kapek citronové šťávy
Řapíky zbavime zbytků listů, nakrájíme na špalíčky a dáme uvařit ve slané vodě.
Když jsou měkké, ocedíme, přidáme všechno ostatní a dobře promícháme.
Sardinky vidličkou rozdrtíme na jemno.

Experimentovala Jana Macůrková

Příspěvek byl publikován v rubrice Studená a dietní kuchyně. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Jeden komentář: (1939) Salát „Poslední sklizeň“

  1. Iva Janovská napsal:

    Nebudeš tomu věřit, Jani, ale včera jsem dělala totéž v bledě modrém, jen se zelím. Vlastně jsem zkusila do těstovin se zelím dát sardinky a trochu majolky a hle, jak hrozně to zní, tak dobře se to jedlo a snědlo :-).

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..