UPB – Celerové karbanátky (1956)

A.rena: „Dala jsem šunku a hrst pórku. Ale na můj vkus ho tam bylo hodně, příště ho dám míň. Část jsem usmažila a část upekla. A musím říct, že pomalu smažený karbanátek byl tentokrát chutnější. (To je ten menší zvlášť, dva větší jsou pečené).“

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

6 komentářů: UPB – Celerové karbanátky (1956)

  1. lakysa22 napsal:

    Že ty jich scuhválně ukazuješ málo, abys nemusela poslat vzorek???
    Vypadají moc dobře, taky peču v troubě, zvlášť, když je nás víc..

  2. sharka.68 napsal:

    nádhera, slintám tu jak nejlepší Pavlovův pes!

  3. jarybarka napsal:

    Jejda to bych si dala.S brkaší!A salátem.

  4. BOYE napsal:

    Anoooo! Celerový my rády cokoli. A taky peču karbanátle v troubě, ale pohankový, celerový a kapustový smažím. Co tím ztratí na zdravoprospěšnosti, to tím získají na chuti.

  5. Usmev.na.moji.tvari napsal:

    A to já bych si dala fšecky, jak troubový tak smažený. Vypadají nádherně 👍👍👍👍
    No nic, jdu troubit ty svoje, nedá se nic dělat, tentokrát masové 🤣🤣🤣🤣

  6. kvetula.v napsal:

    Dělala jsem poprvé i s porkem, v troubě to bylo moc „mokré“ . Nezvládám dlouho stát u pomalého smažení, tak podruhé jen celer, uzené plecko a sýr. Neměly chybu😋

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..