Peříčko nám poslala fotografii dvou nádherných rolád, které pekla podle receptů na Bramboračce.
Světlou podle Jany a tmavou podle Devětapadesátky.
A obě více než povedené….
Peříčko nám poslala fotografii dvou nádherných rolád, které pekla podle receptů na Bramboračce.
Světlou podle Jany a tmavou podle Devětapadesátky.
A obě více než povedené….
Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.
Roládky nádherné a určitě budou dobroučké. Já se o ně díky kuchatkám začínám úspěšně pokoušet. Uvítala bych nějaké tipy na krémy na plnění rolád a dortů které by byly neroztékavé a s menším podílem másla (nejen že je mrcha čím dál dražší, ale mi moc tučné krémy ani nechutnají)
Kvetulo, zkuste mascarpone smíchané se 2-3 PL citronového krému (lemon curd). Je to jednoduché a moc dobré.
Já místo másla používám Zlatou Hanou a dávám k ní šlehačku v prášku (Dr.Oetker). K tomu může být pudink a ovoce.
Tady byl krém z tvarohu a vanilkového pudinku s trochou želatiny. Po pravdě na začátek doporučuji zavařeninu. Plnit to krémem je trochu veselý 🙂
Juuuuuuuuuu, ty jsou nadherne, ja bych si dal…
Dělávám i čokoládovou se zakysanou smetanou. V lázni rozehřát čokoládu a vmíchat zakysanou smetanu. Hotovo. Lze dělat i s bílou „čokoládou“. To ré vmíchávám na drobno pokrájené ovoce, nejlépe jahody.
Všem moc děkuji, ukládám a postupně vyzkouším. Znám jen tu čokoládu se zakysankou, ale do rolády mne to nenapadlo -přijde mi to řidší, tak bych se bála aby nevytekla. Když se podaří pečení, tak bych to nerada nevhodným krémem pokazila.
Já bych si taky dala takové šmrncovní rolády.už mi lezou rohlíky i ušima-už aby bylo po dietě a bylo mi líp
Neboj, brzo se to zlepší 🙂
Před chvilkou jsem na tebe zrovna myslela – četla jsem si o rybách a s uspokojením zjistila, že máme prodej ryb za bukem. A teď koukám, že je ti líp, když už máš chutě :-). Moc ti to přeju a ty rohlíky už brzy odložíš…