(29) Zelný salát

Mladé zelí
mrkev, kedluben
pažitka nebo cibulka
majonéza + zakysaná smetana
sůl, pepř, šťáva z citronu

Mladé zelí nakrájejte na jemno, kedlubnu a mrkev nastrouhejte na hrubo. Kdo může cibulku, přidá jednu nadrobno nakrájenou, kdo ne, přidá  hrstku nasekané pažitky. Lehce osolte, přidejte šťávu z citronu, dost opepřete a smíchejte s majonézou napůl smíchanou se zakysanou smetanou.

Recept poslala: devetapadesatka

Příspěvek byl publikován v rubrice Studená a dietní kuchyně. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Jeden komentář: (29) Zelný salát

  1. kvetula.v napsal:

    Výborný salátek… toho se u nás sní hodně, jen místo kedlubny strouhám na jemné plátky ředkvičku.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..