Desetiminutová polévka ředkvičková
ředkvičky
máslo
vejce
kuskus
jarní cibulka nebo pažitka
vývar nebo bujon
sůl, pepřŘedkvičky nakrájíme na plátky a orestujeme na másle tak, aby zesklovatěly. Zalijeme zeleninovým vývarem nebo horkou vodou s přidáním zeleninového bujonu nebo i Podravky (jak kdo chce), opepříme a osolíme (jestli je třeba). Jakmile začne vřít, přidáme dvě hrsti kuskusu, promícháme a zalijeme rozšlehanými vejci, pak už jen na tenké kroužky nakrájenou zelenou část jarní cibulky a čerstvou pažitku.
Recept poslala: Infiniti
Takové poblívky můžu a tuhle na100% zkusim?
Já ředkvičky nejím. Smrdí mi.
U nás ji ředkvičky i náš pejsek?on je tak trochu vegetarián :obejde misku s masem a dá si ředkvičku, papriku (tu miluje ze všeho nejvíc) a kousek okurky a pak aby neurazil taky kousek toho masa?.
Sousedova labradorka mi vloni chodila na rajčata 🙂
Mám ten pocit, že všichni máme ty domácí lumpy nějak divně degenerovaný – ten náš je totéž – kedluby, jablko,
paprika, jahody si sbíral na zahradě sám.
On má i vegetariánský jméno – když vořech tak se vším všudy – Kešu.
To je krásné jméno pro pejska:-).