Porce lososa omyjeme osušíme, potřeme olejem a okořeníme podle chuti.
Doporučuji nepřehánět to s kořením, ryba má mít chuť ryby.
Pečeme na grilu, není potřeba nijak dlouhá doby, stačí tak 15 minut.
Dobrou chuť přeje: Jana Macůrková
Porce lososa omyjeme osušíme, potřeme olejem a okořeníme podle chuti.
Doporučuji nepřehánět to s kořením, ryba má mít chuť ryby.
Pečeme na grilu, není potřeba nijak dlouhá doby, stačí tak 15 minut.
Dobrou chuť přeje: Jana Macůrková
Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.
Jo!!! 🙂
Tak tomu rozumím, ještě přidat citronek a nějaký svěží salátek a bašta je na stole. Prima letní obídek.
Tak vám děvčata nechám tu chudinku ugrilovanou, a dám si ten salátek!!!
Co ty si Akasi Vegoska lebo co ?
Dej si salátek, alespoň zbyde víc na nás, masožravce….
Jana „ulovila“ v Kaufu (ani jedna tento řetězec nemusíme, ale když byla ta nabídka, tak šly emoce stranou) překrásný kus lososa v akci za velice slušnou cenu. Netuším, co v tom vězí za problém, že byl tak levný, ale každopádně – dnes k večeři bude grilovaný (už je v bylinkách a v oleji), zítra k obědu lososové kostky v marinádě se zeleninou – něco na způsob „číny“. S ústřicovou omáčkou, drobnými krevetkami, pórkem, bambusové výhonky, shitake, kapie, cibule, česnek, citronová tráva……… a rýže. A ještě 2 kousky jsou v mrazáku na další víkend. Celkem slušná investice.
Lososa miluju.
Teda já polykám, Fajne
Mňam!
Tak kočky, dnes svatba a grilovačka byla …… vepřové, kuřecí, ryby, ale losos nebyl. Ale bylo to výborné, vážně. Ten prcek má boule za ušima ještě teď☺
Božínku, mám obavy, že po té žrjedlici budu držet hladovku minimálně týden.
A děkuji za připomínku, lososa mám ještě v mrazáku, tak ho zítra najdu.