(67) Ředkvičkový salát

Mnoho-li ředkviček?  Přiměřeně, přiměřeně……

2 lžičky bílého jogurtu
2 lžičky majolky
špetka soli

Ředkvičky očistíme, nakrájíme nebo nastrouháme nadrobno, přidáme jogurt a majolku. Podle chuti osolíme, promícháme a  podáváme s měkkým chlebem.
Podle chuti můžeme přidat pár kapek citrónové šťávy.

Autorka receptu: Jana Macůrková

Příspěvek byl publikován v rubrice Studená a dietní kuchyně. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

4 komentáře: (67) Ředkvičkový salát

  1. jarybarka napsal:

    V jednoduchosti je síla ☺Taky bezva recept.

  2. raduna.ha napsal:

    Mnoho-li, mnoho-li. Jo, už začínají dorůstat. Včera jsem salát
    udělala. Přidala jsem ještě salátovou okurku a na jemno nakrájený
    šunkový salám. Majolku jsem doma neměla /málo ji používám/, tak
    tavený sýr s trochou mléka. Podávala jsem ho na listu ledového salátu
    a posypaný pažitkou. Mňam, tak toto my můžeme.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..