(1110) Skořicové zbytky po smažení koblih

300 g hladké mouky
½ kostky droždí
1 lžíce másla nebo Stelly
1 lžíce cukru
mléko na zadělání

mletá skořice
cukr moučka
Ze základních surovin vypracujeme hladké nelepivé těsto, které necháme vykynout.
Nejprve vykrajujeme koblížky, zbylé těsto už znovu nezpracováváme, ale rozkrájíme na kousky, které po usmažení sypeme skořicovým cukrem.

Druhou polovinu obědu k dršťkové  polévce smažila: Jana Macůrková

Příspěvek byl publikován v rubrice Sladké pokrmy. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

15 komentářů: (1110) Skořicové zbytky po smažení koblih

  1. BOYE napsal:

    Přimlouvám se za DRŠŤKY. Včera se opravily a dneska jsou tu zase s chybkou.
    A chuť na koblížky tady zahánim rohlíkem s medem.

  2. Jiřina napsal:

    Krásné zbytky, mně vůbec nevadí že nejsou kulaté jako koblihy. Jak vidím, všichni jsme na tom stejně. Ať dělám co dělám kila dolů nejdou a slovo dieta v mém slovníku není. Jsem moc ráda, že „zatím“ se moje velikost ještě vyrábí. 🙂

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..