(1239) Ředkvičkový salát II.

1 balíček velkých ředkviček
2 vařená vejce
1 lžíce plnotučné hořčice
2 lžíce majolky
2 lžíce bílého jogurtu
sůl
Ředkvičky a vejce nakrájíme na malé kousky.
Hořčici, jogurt a majolku smícháme, přidáme sůl a nakrájené ředkvičky a vejce. Promícháme a necháme vychladit.
Podáváme s tmavým pečivem.

Další nízkokalorickou svačinku nebo večeři připravila: Jana Macůrková

Příspěvek byl publikován v rubrice Studená a dietní kuchyně. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

9 komentářů: (1239) Ředkvičkový salát II.

  1. Jiřina napsal:

    Perfektní salátek, u mne by zabodoval. 🙂

  2. Vera M. napsal:

    Ředkvičky a vajíčko, mňam. Možná té hořčice méně, ale to mám teď problém, ze jsem o víkendu mírně prehorcicovala brambsalat. Neprotrepala jsem poradně tu žlutou plastikovou láhev s horcici a vylilo se mi tam trosku té kyselé vody, bohužel. To by se s naši fantastickou plnotucnou horcici ze sklenice stát nemohlo a ta je taky ta NEJ

  3. BOYE napsal:

    Tedy, nechci se přít, ale tohle je dost nadupaný jídlo a ne nízkokalorická svačinka. Majolku a jogurt v tomhle množství používám tak na kilo zeleniny.

  4. kveta.batkova napsal:

    No já bych to asi odlehčila lžící nízkotučné zakysanky a té majolky jen trošku. Ale jinak velmi dobrá pomazánka.

  5. kvetula.v napsal:

    Dělávám jen s hořčicí a jogurtem (recept 724) a je opravdu výborný. Kombinace vajec a ředkviček by mne osobně nikdy nenapadla a přitom je tak chutná. Někdy dám trochu dijonské hořčice, pažitku nebo nějaké bylinky je to ňamka 😎

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..