(110) Rajčata v remuládě

Něco na ochlazení

2-3 větší rajčata
1 tvaroh ve vaničce dávám tučný
3 jarní cibulky
Majonéza  –  asi 3/4 vaničky od tvarohu

Sůl a pepř 

Rajčata pokrájime na kousky cibulku na drobno.

Tvaroh vymícháme s majolkou dohladka .osolíme opepříme.Vmícháme rajčata a je hotovo.Nejlepší je chlazené ale nenechávame moc dlouho stát,protože rajčata pustí vodu a pak to už  není ono.

Recept poslala: Jarybarka

Příspěvek byl publikován v rubrice Studená a dietní kuchyně. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Jeden komentář: (110) Rajčata v remuládě

  1. IvaC napsal:

    S tvarohem to neznám.Já to dělám z majolky a zakysanky a ta šťáva z rajčat mi právě chutná.Chlazené je určitě lepší,ale u nás to dlouho nevydrží.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..