Kuchatky a kuchati help!!!

Prosím o pomoc:

Připravuji Vyzobáno Z Komentářů a nemohu najít ke kterému receptu byl připsán v komentářích recept na

Přepuštěné máslo (Devětapadesátka) a
Játrová zavářka (Květa).

Pokud jste si to náhodou někdo poznamenali, písněte mi to buď sem, nebo na mail.

Dík, dík, Jana.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

3 komentáře: Kuchatky a kuchati help!!!

  1. kveta.batkova napsal:

    Jani, pokud myslíš játrový svítek do jakékoliv vývarové polévky, tak ten je takto: všechny ingredience jako na játrové knedlíčky smíchat s trochou namletého kuřecího nebo králičího vařeného masa z vývaru, aby byl svítek kypřejší. Přidat trochu změklého másla a celou hmotu natřít na pomaštěný plech, nebo na pečící papír v tloušťce cca 1 – 1,5 cm a dát upéct do trouby. Pak krájíme na kostičky a vkládáme do dobrého vývaru s polévkovou zeleninou (u nás nudličky mrkve a celeru).

  2. Martina napsal:

    Jani, mám z dávných časů tuto poznámku od 59:

    Přepuštěné máslo dělám tak, že ho dám do skleněné nádoby a tu postavím do hrnce, kde se mírně vaří voda. Nechám tak 40 minut na plotně a pak nechám ztuhnout. Na dně zůstane mléčná voda, kterou po vyklopení másla vyliju a máslo omyju studenou vodou, aby bylo čisté. Znovu lehce povolené máslo naliju do krabičky, aby šlo dobře odebírat.

  3. Jana Macůrková napsal:

    Kočky moje, jste sice zaté, ale ani jedna jste nepochopila, že já nehledám ten samotný recept, ale hledám kdy to bylo uveřejněno v komentářích – čili hledám číślo receptu, pod kterým se to objevilo jako komentář.Ten samotý recept samozřejmě stažený a uložený mám.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..