tady asi jen
No comment…..
To abyste viděly(i), že se o našeho správce vzorně starám. Baštil ono Listovní tajemství.
tady asi jen
No comment…..
To abyste viděly(i), že se o našeho správce vzorně starám. Baštil ono Listovní tajemství.
Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.
Hele, nešdidíš ho trošku?? Nalož pořádnou porci!
Dostal třetinu formy a funěl, protože už nemohl. Ono je to opravdu hodně syté.
Nene, to byla pořádná porce, špatně jsem na fotografa naklonil talíř, tak to není vidět 🙂
Pavlínko, až ti slehne, podej informace. 🙂 Jsem profláklá oblibou všeho jídla, ze kterého vane Asijský duch a stejný postoj mám i k listovému těstu. Jen jejich těsné spojení si nedovedu představit – to mám za některé kombinace, které tu předkládám já. 🙂
Zdravím osazenstvo Bramboračky a Boye zvlášť .-)
Právě jsem se vrátil z uklízení dřeva, kde jsem si vybíjel energii z pozřeného oběda 🙂
Jídlo jsem zhodnotil známkou „DD“, tedy dost dobré, a ta třetinka listového koláče byla tak akorát. S bramborami navíc bych dával do porce ještě o půlku méně…
Pokud se o něco podobného budu pokoušet doma, tak mám dva poznatky. První je ten, že závěrečné zapečení dočervena se nesmí moc přehnat, protože se pak těsto z vrchu odlupuje a je suché…
Druhý je ten, že onen vyrobený sos má být hodně hustý. Jana ho nechala odstát a on dokonce po chvíli odstavení z kamen ztuhl, takže jej musela před natřením na těsto maličko nahřát. A právě takhle jednocentimetrová vrstva sosu vnitřek těsta příjemně zjemnila.
Nedochucoval jsem nijak, soli z vývaru a bujonu bylo právě tak akorát.
Lucinko, js jsem proflakla oblibou veškerého jídla ( a z velikosti S jsem to tedy dopravovala do L , Usmevce její M mužů teda závidět ). Takže jo: zítra polévka z kachnich krku a drobu, nudle domácí jasné ?. Pak ta Káča pečena na majorance a zelicko kysane syrové zamichane v řídké bramb kási a se stávkou z kachny . Jednoduché, uklizime po stěhování a je to teda mazec !!
Pavlinka koukám je nejen nás Computer ochránce, ale už začíná být i pěkným gurmanem a za chvíli máme konkurenta ??❤️
Jojo, jsou dny, kdy bych mohl býti označen jako gurmán, ale obávám se, že první fotka, kdy se odbývám „večeří do ruky“ by mě shodila z piedestalu 😀 A to by asi bolelo
Určitě nebolelo. Tvé zkrocené jedničky a nuly tě nenechají dopadnout tvrdě. 🙂
Jen se nepodceňuj, jak se říká, pořád není posvícení, takže někdy večeře či oběd do ruky nemusí být vůbec na škodu.
Na zítra jsen dala Pavlínce na vybranou mezi koprovkou (kterou prý jí jen ode mne) a jednoduchými bramborami pečenými s česnekem a škvarkama – a vybral si to druhé, čili, Pavlínka je sice gurmán, ale docela normální.
Zdravím Pavlínku, jsem ráda, že jsem si mohla k jménu přiřadit i tvář :o)
Díky za pozdrav 🙂
Jinak už mě upozornilo pár lidiček, co mě zná více, že na té fotce určitě přehrávám 😀
No, nepřehráváš, ale jelikož jsi na fotografujícího Vlastíka dělal xichty, tak to dopadlo, jk to dopadlo…