Vyhledávání na Bramboračce
Přihlásit se
Nejnovější komentáře
Já rozmíchám v 10% smetanovém jogurtu (1kg) jednu smetanu ke šlehání, nechám v cedníku vyloženém gázou vykapat - a mám…
Ani já nejsem extra příznivcem. Nějak jsem ji nepřišla na chut. U nás se používá bud mascarpone (i když ty…
Pro me dobrý, přimlouvám se za drážkovane noky, protože se na nich omáčka spis udrží.
Dnes nic pro mě, nechť pan Paleta odpustí. Olivový olej a bazalka jsou pro mne nepoživatelné a italský recept by…
Jen ať si holka žabí dá, já jí ricottu nesmlsám, nějak jsem v ní nenašla zalíbení.
Asi umím jen lakomý žáby. 🤣
Já ji použila jen jednou - místo mascarpone - dalo se, ale do sladkého raději ten mascar. Hele, ta žabka…
Velká gratulace !!! Moc krásně vyvedené numérko - a vzhůru do dalších receptíkŮ a tím pádem i komentářů 👍
Jani, gratuluji, zasloužíš si to. 🥂
My měli záchod na dvoře, až do roku až do roku 1960, pak jsme se přestěhovali do novostavby. Nejhorší to…
Helo, určitě není potřeba se za cokoli omlouvat. Já a se mnou určitě všechny ostatní si ani neumíme představit, jakou…
Zasloužená petapadesátka.Gratuluju
To mi taky hodně vadí. Ta mrtvá ruka.
Jani,velká gratulace. A vzhůru do další tisícovky, desetitisícovky, pětapadesátitisícovky... Každá párkrát oslavíme pětatřicátiny a bude to dřív, než se nadějeme.…
Archiv štítku: Maso
(2) Sekaná podle Haderach
Sekaná podle Haderach 3/4 kg mletého masa mix (stačí i půl kila) 1-2 větší cibule, 2-3 stroužky česneku 1 lžička soli, 1 – 2 lžičky majoránky 1 – 2 lžičky petrželky, 6 hrstí strouhanky 2 vajíčka (1 celé a jeden žloutek do sekané, bílek na potření sekané), asi 8-12 plátků delší anglické slaniny Celý článek…
(1) Bratislavské řízky aneb řízky naruby
Bratislavské řízky (řízky naruby) 1 kg jakéhokoliv masa – dělala jsem je z vepřového, kuřecího i hovězího nasa – hovězí jsou asi nejlepší. Anglická slanina, cibule, vejce, strouhanka a hladká mouka na obalení, olej na smažení. Sůl,pepř Celý článek…
Taky tak dělám a je to výborné. Jinak taky spíš koupím mascarpone.