A.rena: „Dala jsem šunku a hrst pórku. Ale na můj vkus ho tam bylo hodně, příště ho dám míň. Část jsem usmažila a část upekla. A musím říct, že pomalu smažený karbanátek byl tentokrát chutnější. (To je ten menší zvlášť, dva větší jsou pečené).“
Doufám, že se Devětapadesátka trefí i do 59 000😉 Sice už ty tisícovky naskakují pomaleji, než ze začátku, ale pořád…
Že ty jich scuhválně ukazuješ málo, abys nemusela poslat vzorek???
Vypadají moc dobře, taky peču v troubě, zvlášť, když je nás víc..
nádhera, slintám tu jak nejlepší Pavlovův pes!
Jejda to bych si dala.S brkaší!A salátem.
Anoooo! Celerový my rády cokoli. A taky peču karbanátle v troubě, ale pohankový, celerový a kapustový smažím. Co tím ztratí na zdravoprospěšnosti, to tím získají na chuti.
A to já bych si dala fšecky, jak troubový tak smažený. Vypadají nádherně 👍👍👍👍
No nic, jdu troubit ty svoje, nedá se nic dělat, tentokrát masové 🤣🤣🤣🤣
Dělala jsem poprvé i s porkem, v troubě to bylo moc „mokré“ . Nezvládám dlouho stát u pomalého smažení, tak podruhé jen celer, uzené plecko a sýr. Neměly chybu😋