Vařila Jarybarka: „Kuřecí jatýrka podle Boye.
Dala jsem balzamiko a garam masala. K zelenině jsem přidala i bílou ředkev kvůli křupavosti – ona neochutí, ale zpříjemní ten zážitek. A taky mi zbyla když jsem dělala předevčírem kimči.
Kromě výborného receptu je pod č. 685 taky moc pěkná diskuze.“
A v Německu - věřte nevěřte je jen vaničkový tvaroh . V celofánu není . Tatarka není , pomazánkové není…
Evi, ty máš jídlo vždycky k nakousnutí . Dobře ty .
Také jsem chtěla dělat kimči , všechno nakoupené a ejhle – ředkev nemám , hlava děravá.
Tak až zítra
Vypadá to hodně jedle, díky Jarní Bárko 👍👍👍
Picantní kuřjátra se u nás těší veliké oblibě. Od časů prvního zveřejnění už byla na našem stole opakovaně a brzy budou zase (pokud zítra Lidl dá). 😋😷
Kuřecí a krůtí jatýrka na rychlos jakýmkoliv kořením můžeme taky. Je to taková KPZ (krabička poslední záchrany), když se mi nechce dloulo vařit. Je to rychlé a dobré.
Krásně jsi to uvařila. Taky už mě zase chytla chuť na nějaká játra.
Jo, a jukla jsem na tu diskusi pod pův. receptem. Skoro je mi smutna, kolik lidí už odpadlo… Ale nikdo nepřibyl…
Já jsem pořád tady, a jenom tiše závidím ty dobroty z jater, zkus je tady sehnat, aniž by tě to zruinovalo…
Jakmile virus dovolí, tak ti je pošlu po kamarádech. Jen jedinej zádrhel: Abyste měli blízké místo na setkání. I když tak velká země to zas není… A nedělám si prču. Když pojedou z chalupy domů, tak ty játra šest hodin jízdy vydrží v chladicí tašce snadno.
vypadaj dobře….