UPB – Kořeněná játra se zeleninou (685)

Vařila Jarybarka: „Kuřecí jatýrka podle Boye.
Dala jsem balzamiko a garam masala. K zelenině jsem přidala i bílou ředkev kvůli křupavosti – ona neochutí,  ale zpříjemní ten zážitek. A taky mi zbyla když jsem dělala předevčírem kimči.
Kromě výborného receptu je pod č. 685 taky moc pěkná diskuze.“

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

8 komentářů: UPB – Kořeněná játra se zeleninou (685)

  1. Vera M. napsal:

    Evi, ty máš jídlo vždycky k nakousnutí . Dobře ty .
    Také jsem chtěla dělat kimči , všechno nakoupené a ejhle – ředkev nemám , hlava děravá.
    Tak až zítra

  2. Usmev.na.moji.tvari napsal:

    Vypadá to hodně jedle, díky Jarní Bárko 👍👍👍

  3. kvetula.v napsal:

    Picantní kuřjátra se u nás těší veliké oblibě. Od časů prvního zveřejnění už byla na našem stole opakovaně a brzy budou zase (pokud zítra Lidl dá). 😋😷

  4. Jana Macůrková napsal:

    Kuřecí a krůtí jatýrka na rychlos jakýmkoliv kořením můžeme taky. Je to taková KPZ (krabička poslední záchrany), když se mi nechce dloulo vařit. Je to rychlé a dobré.

  5. BOYE napsal:

    Krásně jsi to uvařila. Taky už mě zase chytla chuť na nějaká játra.
    Jo, a jukla jsem na tu diskusi pod pův. receptem. Skoro je mi smutna, kolik lidí už odpadlo… Ale nikdo nepřibyl…

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..