Dnešní oběd inspirovaný
receptem č.1827.
Náplň: vepřové maso, cibule, sůl, pepř.
Jen bez šalvěje a naležato, protože ta remoska není tak vysoká.
Do sosíku přidány odkrojky z paprik a dvě větší rajčata.
Příloha: měkký chleba
A v Německu - věřte nevěřte je jen vaničkový tvaroh . V celofánu není . Tatarka není , pomazánkové není…
škoda, že bez šalvěje, to má totiž úplně jinou chuť a ta rajčata tomu dají taky jinou dochuť..zkus to jednou podle receptu a použij masité papriky, jsou sladší….
Já si to udělám podle momentální situace v ledničce a ve špajzu. Tedy, pokud ti to nebude vadit….
tak zůstaneš ochuzena o nové chutě….jinak je mi to šumák, inspiraci v tom žádnou nevidím, udělala ji klasický plněný papriky…. 😉
Klasický ptlněný papriky dělám s rajsou omáčkou, potom mám recept n plněný papriky se smetanou. Tyhle bylypouze naplněný a upečený. Šalvěj mi nechutná, stejně jako koriandr, estragon, fenykl (kromě červené řepy). Tohle mělo přírodní chuť, tak mne to oslovilo.