Upečeno podle Bramboračky – Buchta s bezovým květem (1722)

Boye píše: „Tak, Emilka to vyfofřila. Bez „špenátu“. Není vidět, protože pečlivě stříhala jen kvítky. Ale když zaostříte, kvítky uvidíte. Tedy nejen v dekoraci, ale i v těstě. Vynikající odpolední kousání k čaji.“

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

13 komentářů: Upečeno podle Bramboračky – Buchta s bezovým květem (1722)

  1. 60anda napsal:

    Krása náramná, jen škoda, že k nám bez nesmí přijít do baráku, dcera oteče, jen otevře dveře a ucítí ho. Vnoučci mají moc rádi bezovou šťávu, tak mi ji sousedka vždycky věnuje.

  2. sharka.68 napsal:

    Boyko super…já nechala i ty křupavý stopky, to víš, s 20 lidma za zadkem a dalšíma na cestě, jsem byla ráda, že peču, do toho jsem dělala večeři…chutnalo to dobře, ale až to zas budu dělat,tak budu důslednější a ostříhám jen kvítky… 😀
    Jsem ráda, že chutnalo…..

  3. lakysa22 napsal:

    Ta prtzentace je snad lepší, než ta bucta! No, Emilka je profík!?
    Ale dobrÿ to bude určitě?

  4. jarybarka napsal:

    Bože to je dokonalé!Smekám Emilko!
    Klušu na bezový květ.To vypadá fakt pěkně.A ještě jednou diky Šárko za nápad.

  5. Jiřina napsal:

    Tak to je krásná buchtička a Emilka je moc, moc, moc šikovná, ta nás všechny brzy strčí do kapsy. Maminka se dme pýchou – a právem. 🙂

  6. Usmev.na.moji.tvari napsal:

    Emi, beru si dovču, stěhuju se k vám a 14 dní se nechám obskakovat, ju? ?
    Jsi šikulka ???

  7. a.rena napsal:

    Budu muset ještě vyrazit pohledat nějaký bez. U nás už odkvetl, tak budou paběrky.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..