Vařila Květoslava a píše:
„Měla jsem jeden moc hezkej patizon – necelé 1 kg celý, 750g oloupaný a bez semen. Takže jsem dala poloviční dávku všeho . Pro dva lidi toho bylo opravdu hodně. Část byla k obědu se špagetama, do části jsem přimíchala nastrouhanou pikantní klobásu a dala na topinky a ještě mi menší půlka zbyla. Čeká ve sklenici v lednici na další rozhodnutí. Chutnalo nám 😋.“
Pro me dobrý, přimlouvám se za drážkovane noky, protože se na nich omáčka spis udrží.
takhle si představuju poctivý ďábelský topinky…. já ty ufony můžu pečený, nebo vydlabaný, odstraním semínka, naplním je něčím dobrým a dochuceným a zapeču je vcelku v troubě…to jsem okoukala u Maďarů….tam je dělají i zadělávaný na paprice se smetanou, k tomu tarhoňa nebo ty jejich moučný nočky (obdoba halušek) a je to luxusní….
Květo ty děláš chutě po ránu.
Takových topinek bych mohla i vícero.
To věřím, že chutnalo, zvlášť, když ses nedělila ani o vzorek! Tentorkát bych se malým krjíckem nespokojila😁
Saši, tady v Porubě patizónov njet. Jedině skočit někam na tržiště do Zábřehu ?
KRÁSA … nádherně naservírováno 👍👍👍👍
hlavně rychle sežpapáno 😉😁