(1559) Smažený knedlík

Zbyly mi 3 plátky houskového knedlíku
a teď co s nimi. Na večeři málo, na vyhození moc….  a na knedlík  s vajíčkem jsem chuť neměla. A tak jsem si vzpomněla na Mimibazar s tím, že na vyhození je vždycky času dost.

knedlík
trojobal
olej, trochu soli
Knedlík jsem s nedůvěrou mně vlastní osolila, obalila, usmažila a čekala, jak to bude chutnat.
A kupodivu to bylo nejen jedlé, ale i docela dobré. Samozřejmě malému dítěti bych to nedala, ale s nakládanou paprikou a dýní to bylo docela slušná večeře.
Pozn: nikdy nekritizuji to, co jsem nezkusila.

Experimentovala: Jana Macůrková

Příspěvek byl publikován v rubrice Experimenty. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

9 komentářů: (1559) Smažený knedlík

  1. Haderach Kwisatz napsal:

    Premyslela jsem, oc je to vetsi „zhuverilost“, nez chleba ve vajicku… Neni, je to srovnatelny.
    V textu pises, ze diteti bys to nedala. Jenze paradoxne …. harant by to mozna ocenil. A s KECUPEM ????

  2. Iva Janovská napsal:

    Smaženka – doteďka je mám ráda, ale musím si je dělat sama – dneska se ty kupované nedají jíst, i kdyby byly zadarmo.
    Doma jsme mívali k nedělní snídani rozpůlené rohlíky ve vajíčku, pěkně opečené, s párečky,… šiš, to už je, nojo, padesát let,…

  3. sharka.68 napsal:

    chleba ve vajíčku dělávám běžně, je o něj zájem..knedliky s vejci taky…obalit je v trojbalu mne fakt nenapadlo, přijde mi to zbytečný, stačí přece to rozšlehaný vejce, když do toho přidám trochu strouhanýho sejra, tak to musí stačit… 😀

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..