(1734) Kuřecí kapsy na másle

kuřecí čtvrtky
šunka
sýr
plnotučná hořčice
máslo
sůl
pepř

Kuřecí čtvrtky vykostíme, osolíme, opepříme a kůží dolů položíme na fólii, abychom si ušetřili práci s úklidem kuchyňské linky ?. Bohatě potřeme plnotučnou horčicí, pokladame plátky šunky a hranolky sýra. Plátky přeložíme napůl a sepneme  třemi ostrými párátky. Na kostce másla nejprve pod poklicí a po změknutí odkryté pečeme dozlatova v rozpálené troubě.
Výbornou šťávu můžeme použít do štouchaných brambor.

Recept poslala Věra M.

Příspěvek byl publikován v rubrice Masa. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

13 komentářů: (1734) Kuřecí kapsy na másle

  1. jarybarka napsal:

    Kuřecím masem se rádi nacpem ???Snadné a rychlé.Já ještě nějakou bylinku . Mňam.

  2. bozena.fialova napsal:

    Kuře můžeme v každou denní i noční dobu a jakkoliv upravené, takže se mi recept moc líbí. A Sharčiná zmínka o uvnitř zakletém syrečku mně taky zalahodila. Takže, děvčata, díky.

  3. Vera M. napsal:

    Máš pravdu , příště ji určitě udělám úplně jinou . Tahle chutná i malinkým dětem . Pěkně zbaštili

  4. kvetula.v napsal:

    Fakt nevím, proč mne ta kuřecí kapsa nenapadla. Přitom vykostěná stehna i s kůží mám vždy pohotově. Určitě dva kousky brzy do remosky na máslo šupnu a uvidíme ??

  5. Usmev.na.moji.tvari napsal:

    Pamatuji si, když jsem zde napsala, že maso na roštěnky potírám hořčicí, jak se tomu dost lidí divilo.
    Toto určitě zkusím, a to i přes to, že moc tyto „baleniny“ nemusím. Jen tam asi lupnu nivu …. Díky ?

  6. Jana Macůrková napsal:

    Já je dělám z prsních řízků a plním tím, co se doma najde. Přemýšlím, že je potřu Curry-mango pastou (Heinz).

  7. BOYE napsal:

    Šťáva z masa potřeného hořčicí, to je top. Kapsy jsou taky skvělá věc. Já jen trochu míň oblibuju tu šunku se sýrem, ale když se v kapse najde nějaký fermentovaný kus masa a ostřejší sýr… Není důvod neslintat blahem…

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..