(1758) Horké višně

Višňová a vanilková zmrzlina
0,5 dl griotky
1 lžíce cukru
čerstvé nebo mražené višně
čokoládové ozdoby

Višně posypeme cukrem a necháme v kastrůlku trochu rozpustit, smícháme s griotkou.
Na talířek nebo do vhodné misky dáme porce zmrzliny, polijeme horkými višněmi s griotkou a dozdobíme čokoládovými ozdobami.

Dezert s hvězdičkou (do 18 let nepřístupné) připravila Jana Macůrková

Příspěvek byl publikován v rubrice Sladké pokrmy. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Jeden komentář: (1758) Horké višně

  1. Iva Janovská napsal:

    Jani, ty višně v rumu, co jsem měla od Tebe, se k tomu přesně hodí. A vřele doporučuju těch 18+ :-):-).

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..