(190) Mačkaný salát

Salátek vhodný jako příloha k masu, k chlebu s máslem, anebo, jste-li rozmařilí, na bruschetu. A je to taaak jednoduché: malá rajčátka rozmačkejte v ruce stejně jako vypeckované olivy a kapary (já používám ty veliké, nemáte-li je, dejte malé, ale vcelku). Přidejte nahrubo nasekanou bazalku a petrtelku (kudrnku neeee), zakápněte oliváčem, event. trochu přisolte a toť vše. Et voilà – jste za hvězdu.

Recept poslala: Devětapadesátka

Příspěvek byl publikován v rubrice Studená a dietní kuchyně. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

14 komentářů: (190) Mačkaný salát

  1. Ivana P. napsal:

    no já nevím…..nemělo by to mít nějaký exotičtější název? :o)

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..