(1919) Masová pizza VPŽ

300 g mletého masa
2 vejce
trochu strouhanky
sůl
pepř
koření, jaké má kdo rád

Upatlat vše dohromady, jako obyčejnou sekanou, rozetřít v tenké vrstvě na plech vyložený pečícím papírem. Upéct, nevysušit, bez křupky na povrchu. Nechat trochu zchladnout.
Pak natřít nějakým rajčatovým kečupem, jaký kdo preferuje. Dále poklást nakrájenými žampiony, trochou šunky na nudličky, může se přidat i na nudličky pórek, nebo jarní cibulka, či lístky bazalky, nebo špenátu. Pak zapéct.
Nakonec zasypat strouhaným sýrem a dopéct jen tak, aby sýr byl rozteklý.
No a je to bez těsta. Příloha může být br. kaše, zeleninový salát, či kyselá okurka. Je to rychlé, snadné a moc dobré.

Pizzu upekla Imelda, recept do diskusí na PŽ poslala v lednu 2017 Tyggi77.

Příspěvek byl publikován v rubrice Experimenty. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

13 komentářů: (1919) Masová pizza VPŽ

  1. Haderach Kwisatz napsal:

    Omlouvám se, musela jsem se vyspat. Velké díky Imeldě za dokonale sepsaný recept i s obrázkem 🙂

  2. Vera M. napsal:

    Já myslím , že je to výborný nápad . Nikdy jsem o tom neslyšela a každý ať si tam dá, na co má právě chuť . 100 bodov 😎👍

  3. adela.adale napsal:

    Tohle se mi líbí, taková luxusní varianta sekané, dobře to i vypadá a dobré to bude URČITĚ 🙂

  4. Usmev.na.moji.tvari napsal:

    Ty bláho, vypadá luxusně.
    Nemám mletinu, ale až bude, tak zkusím. Díky za recepísek.

  5. jarybarka napsal:

    Krásný a já hlady šilhám.Teprve jsme přijeli s nakrouhaným zelím.
    To by byl oběd mňam

  6. Francizska napsal:

    Moc pěkné, mně by to nenapadlo. Vyzkouším. Mňam.

  7. kvetula.v napsal:

    Sice už jsme po večeři, ale kousek téhle dobroty by se vešel 😋
    Dobrý nápad. Zrovna dneska jsem koukala, že je v mrazáku maso na mletí. To se musí vyzkoušet ! 😷

  8. BOYE napsal:

    Dobře to vypadá, dobře to musí chutnat, protože si tam člověk dá jen to, co má rád a rozhodně se to dělá líp, než třeba roláda… Prima recepajs.

  9. a.rena napsal:

    No a já jsem včera dělala klasiku. Holt budu muset s tvořením zase chvíli počkat. Ale kdo si počká, ten se dočká. Už aby to bylo.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..