Těsto: 3 uvařené brambory, sůl, vejce, mouka.
Brambory uvaříme ve slupce, nastrouháme na jemném struhadle, přidáme vejce, sůl a mouku. Uhněteme těsto a vyložíme jím vymazanou třiceticentimetrovou formu.
Potřít svařenými rajčaty, posypat plátky česneku, oregano, sůl, pepř, najemno nasekaným uzeným, proužky cibule, plátky hříbků a zasypat sýrem. Autorka navrch dává plátky vajec.
Na PŽ vložila Melisa2, zachránila Imelda, dotvořila Haderach.
Spolupráce se vyplatila a to dotvoření nemá chybu – díky všem třem Gráciím👍
Dík … v původním receptu není ani slovo o těstu, začínající kuchařky by to mohlo zmást.
Jak jsem si to v roce 2015 okopírovala, tak jsem to Helence poslala.
Dotvořila to výborně.
Šiš, to musí být jedlé 😋😋😋😋😋
Lakys, ty Grácie nemaj chybu 🤣🤣🤣
Tato pizza bude určitě moc dobrá, ale já asi bez hříbků, protože čerstvé jsem neměla alespoň 10 roků. Jasně, namočit sušené můžu, ale čerstvé jsou čerstvé. Navrch plátky vajec, to slyším prvně. A co se týká bramborového těsta, tak to můžu kdykoliv, tak proč ne pizzu. Šikovná děvčátka. 🙂
Jiřinko, pro malé děti jsem na pizzu dávala plátky vajec, šunku a sýr – žádný kečup (rozvařit rajčata mne nenapadlo 😳)
Tak dej místo hříbků na másle odušené plátky žampionů.
Když jsem dělala tu masovou pizzu č 1919, tak jsem tam dávala ty žampiony jen tak, syrové a stačily se během toho zapékání udělat.
Vypadá to zajímavě. Určitě vyzkouším 😋👍
Teď je správný čas na teplé večeře 🥶😷
A k tomu svařák, aby ta večeře byla oprcandu teplá!!
No nazdar!😨
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Když otevřu jako adminka Bramboračku, tak se mohu rovnou podívat na „nejnovější“komentáře – je to tak 4 – 6 posledních komentářů. Ale jak se tak na to dívám, asi brzy poprosím Pavlínku, aby tam přidal rubriku nejvtipnější komentáře. A myslím, že nemusím psát, kdo tam bude zásluhou své šílené klábosnice nejčastěji….
To by bylo oprcandu výborné 😁