(2562) Marinovaná žebra – inspirováno Bramboračkou

Variace kombinace:
Koupila jsem kotlety s kostí a vykostila tak, aby zůstalo maso na kostech.
Naložila: osolila bylinkovou solí a potřela 4 stroužky česneku. V hrnku s vlažnou vodou (asi 4 PL) jsem rozmíchala 1 lžici medu a 1 lžíci tmavého balsamica.
Žebra polila a dala do chladu na 24 h.
Pekla jsem v pytlíku na pečení, aby se nevysušily, v remosce asi 2 hodiny. Vynikající.
Poslala Jarybarka: „Inspirovala mě všechna ta kolena.“

Příspěvek byl publikován v rubrice Masa. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

6 komentářů: (2562) Marinovaná žebra – inspirováno Bramboračkou

  1. bozena.fialova napsal:

    Vypadá to moc hezky a určitě i tak chutná. Zkusím tak upéct kousek úplně libového bůčku. Díky za tip.

  2. kvetula.v napsal:

    Bezva nápad Evi 👍😋 Až zase koupím pěkný bůček s kostí, odříznu masitá žebírka a namarinuju – žebírka pro mne, kousek masa chlapovi a spokojenost bude oboustranná 😉😎

  3. Macůrková Jana napsal:

    Takovéhle dobroty si nechávám na léto. Musím počkat, až přijedou další „Kostižravci“, ti mí dva chlapi raději jen masíčko bez kostiček.

  4. Usmev.na.moji.tvari napsal:

    Jarní Bárko, to je nádhera 👍👍👍

  5. sharka.68 napsal:

    že bych to prubla z králičího mladýho hřbetu?

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..