Variace kombinace:
Koupila jsem kotlety s kostí a vykostila tak, aby zůstalo maso na kostech.
Naložila: osolila bylinkovou solí a potřela 4 stroužky česneku. V hrnku s vlažnou vodou (asi 4 PL) jsem rozmíchala 1 lžici medu a 1 lžíci tmavého balsamica.
Žebra polila a dala do chladu na 24 h.
Pekla jsem v pytlíku na pečení, aby se nevysušily, v remosce asi 2 hodiny. Vynikající.
Poslala Jarybarka: „Inspirovala mě všechna ta kolena.“
Já se omlouvám, že zas pozdě. Věděla jsem, že se to blíží, ale podcenila jsem ukecanost. Ono to hodně poposkočilo…
Vypadá to moc hezky a určitě i tak chutná. Zkusím tak upéct kousek úplně libového bůčku. Díky za tip.
Bezva nápad Evi 👍😋 Až zase koupím pěkný bůček s kostí, odříznu masitá žebírka a namarinuju – žebírka pro mne, kousek masa chlapovi a spokojenost bude oboustranná 😉😎
Vypadá to fakt moc hezky. Udělám.
Takovéhle dobroty si nechávám na léto. Musím počkat, až přijedou další „Kostižravci“, ti mí dva chlapi raději jen masíčko bez kostiček.
Jarní Bárko, to je nádhera 👍👍👍
že bych to prubla z králičího mladýho hřbetu?