Taky vás zaujaly ty zvláštně upravené ředkvičky okolo muffinů? Tak tady jsou!
ředkvičky (omyjeme a nakrájíme na poloviny)
sůl
pepř
česnek
olej
Ředkvičky vykoupeme ve směsi z oleje, soli, pepře a česneku. Pokládáme na plech řeznou stranou dolů. Vložíme do trouby rozpálené na 230 ° a pečeme cca 10 – 12 minut.
Z časopisu Gusto od Billy vyzkoušela Úsměvka
No, koukala jsem, co to je – první mě napidly jahody…no jo, já vím…🦆
Ono to totiž vzhledově jako jahody vypadá (v notasu to nezvětším). Protože vím, že Úsměvka jede dost v ředkvičkách, byly tyto jako rozumnější volba k nádivce. Jen jsem neznala tu úpravu a nestihla se zeptat.. No prozradila nám to sama a bez mučení, tak můžeme vyrábět další zajímavou oblohu 😉😋😎
Stejne by vam to neprozradila. Mely jsme to domluvene jako recept na pokracovani. 🙃
😉
Ředkvičky zakoupeny , ale dnes se to nehodí , pruba bude až zítra . Moc se mi to líbí .
Trošku nevím , co tam je sladkého ( a jsem ráda, že to tam není ) .
Asi že pečením zkaramelizují
Ano, zkaramelizují. Jsou vynikající
Věřím , jsem “ředkvičková”. Jediné chutě , co jsem měla v těhotenství : ředkvičky . Nepochopíš, asi že nebyly v zimě , tak jsem po nich marně toužila
Já si počkám, až budou ty naše, ve foliáku. Vlastik opět zasel množství větší než malé….
To budete mít za chvilku, píšeš hodně brzy o ředkvičkách z vlastního foliáku.
No jo, za chvíli bude na záhonu přeředkvičkováno, počasí začne být (věřím) jarní, tak ke grilovanému masu to bude vynikající.
Pravda zaujalo mě to.Snime kila ředkviček i bílých ředkví.Ráda zkusím.
V tom článku doporučovali, že i se zeleným stonkem, pokud je pěkný. A jak vidíte, tak jsem dosolovala, tj. do oleje jsem dala soli málo. Já to nějak neochutnala a bylo to málo. Čerstvé jsou krásně křupavé a dost jedlé.