(2590) Sladkopikantní ředkvičky

Taky vás zaujaly ty zvláštně upravené ředkvičky okolo muffinů? Tak tady jsou!

ředkvičky (omyjeme a nakrájíme na poloviny)
sůl
pepř
česnek
olej

Ředkvičky vykoupeme ve směsi z oleje, soli, pepře a česneku. Pokládáme na plech řeznou stranou dolů. Vložíme do trouby rozpálené na 230 ° a pečeme cca 10 – 12 minut.

Z  časopisu Gusto od Billy vyzkoušela Úsměvka

Příspěvek byl publikován v rubrice Experimenty. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

12 komentářů: (2590) Sladkopikantní ředkvičky

  1. lakysa22 napsal:

    No, koukala jsem, co to je – první mě napidly jahody…no jo, já vím…🦆

  2. Vera M. napsal:

    Ředkvičky zakoupeny , ale dnes se to nehodí , pruba bude až zítra . Moc se mi to líbí .
    Trošku nevím , co tam je sladkého ( a jsem ráda, že to tam není ) .
    Asi že pečením zkaramelizují

  3. Macůrková Jana napsal:

    Já si počkám, až budou ty naše, ve foliáku. Vlastik opět zasel množství větší než malé….

  4. a.rena napsal:

    No jo, za chvíli bude na záhonu přeředkvičkováno, počasí začne být (věřím) jarní, tak ke grilovanému masu to bude vynikající.

  5. jarybarka napsal:

    Pravda zaujalo mě to.Snime kila ředkviček i bílých ředkví.Ráda zkusím.

  6. Usmev.na.moji.tvari napsal:

    V tom článku doporučovali, že i se zeleným stonkem, pokud je pěkný. A jak vidíte, tak jsem dosolovala, tj. do oleje jsem dala soli málo. Já to nějak neochutnala a bylo to málo. Čerstvé jsou krásně křupavé a dost jedlé.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..