hlíva ústřičná
máslo
olivový olev
cibule
chilli paprička
řapíkatý celer
šalvěj – tymián – rozmarýn
sýr halloumi
Na kousku másla a troše oliváče jsem zlehka orestovala měsíčky cibule, pár koleček chilli papričky a nasekaný stonek celeru. Přihodila hlívu, osolila a pár minut opékala na mírném žáru spolu s lístky šalvěje, tymiánu a rozmarýnu. Nakonec jsem přidala na kostky nakrájený sýr haloumi a nechala ho trochu opéct. Lze přihodit i pár oliv.
Vegetariánskou jednoporcovku poslala Jana.
A jednoslovný komentář – MŇAM!
Rychlovky to je to ono!Vůně bylinek je až tady.Dala bych si.
Hlíva je surper vždycky, ale jak se jí zmocní Jana, tak je luxusní!!
jednoduché, rychlé a skvěle vypadající..a určitě dobré… 😉
Hlívu máme rádi, takže bude to dobrota. 🙂
Scházejí mi jen dvě inkredence – hlíva a halloumi … takže by to asi neklaplo co? 🤔
Dokoupíme, vyzkoušíme 😋😎