250 g brambor
50 g celeru
2 vejce
1 dcl mléka
40 g hrubé mouky
2 stroužky česneku
1 lžíce oleje
sůl
na ozdobu bylinky, jarní cibulku a pod. dle obliby a dostupnosti
Brambory a celer oloupeme a nastrouháme na velkých slzičkách. Přidáme ostatní suroviny, dobře promícháme a na pánvi na trošce oleje zvolna z obou stran opékáme jako omeletu. Hotovou omeletu ozdobíme cibulkou (bylinkami). Dle chuti možno potřít hořčicí (nám chutná s dijonskou).
Vařila Květoslava, ale recept od Imeldy přeposlala Lakysa, čímž oběma děkuje.
Celer vždy a komkoliv. Moc dobré to bude, třeba jako rychlá večeře.👍
a hele,já koumala,co dneska k večeři..tak už vím..díky…
Pěkně to vypadá a dobré to bude.
Nekecej , tak to si hned dnes udělám , těším se. Mňam to bude 😉
Tak to je bomba, já bych tam hodila ještě trochu zázvoru (nějak ho poslední dobou oblibuju) …. určitě vyzkouším 👍👍👍👍
Bylo to opravdu dobré, tudíž bude opáčko a tím pádem zkusím různá vytunění