(2813) Pomazánka Surimi II.

1 balení tyčinek Surimi
4 vejce natvrdo
sůl
pepř (bílý)
majonéza
zakysaná smetana
lahůdková cibulka
řapíkatý celer

Rozmrazené tyčinky nakrájíme nadrobno, vejce nastrouháme na větší slzičky. Osolíme, opepříme, promícháme, vmícháme majonézu se zakysankou v poměru dle zvyklostí (u nás 1:1). Nakonec vmícháme drobně nakrájenou cibulku a drobně pokrájené vrcholové lístky řapíkatého celeru.  Místo cibulky je možné použít pažitku.

Poslala Květoslava

Příspěvek byl publikován v rubrice Studená a dietní kuchyně. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

10 komentářů: (2813) Pomazánka Surimi II.

  1. jarybarka napsal:

    Ta je výborná a já přistrouhnu trošičku syrového celeru.

  2. IvaC napsal:

    Mám ráda tyčinky,říkám si ,že lepší něco,nežli nic,protože ryby u nás mimo uzenou makrelu,rybičky v konzervě a vánočního kapra fakt nejdou.Vzpomenu si na falešného humra a tu přidám nastrouhaný celer,tu mrkev,nebo strouhaný sýr,co mně zrovna napadne.Je to dobrá připomínka,už jsem dlouho nedělala…

  3. sharka.68 napsal:

    prakticky totožnou nám dováží výrobna od Frencla, je vynikající…já tomu moc nedám, tak 3x do húst a dost..takže nevyrábím, ale jednou za čas koupím…
    o víkendu budou okouni,líni a rybí vývar se zeleninou a rybími knedlíčky a jikrami

  4. Vera M. napsal:

    Květko , díky za recept , já to prskám jak prskám . Tvůj vyzkouším a pošlu dále

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..