1 Hermelín (či podobný sýr) nahrubo nastrouhaný
10 dkg goudy najemno nastrouhané
10 dkg šunky na plátky a na malé kousky nakrájené
1 malá cibulka najemno nakrájená
1 KL dijonské hořčice
2 PL majolky
Poslala Úsměvka: „Vše smícháme a podáváme s pečivem či topinkami. Sůl a ani pepř opravdu není potřeba, sýry a šunka to osolí dostatečně. Vlastně i majolka není úplně bez chuti.“
Tak to je moje gusto, bez whisky mám v srdci pusto….ale co to píšu! Moje gusto to je, je to moc dobrý, s tím kořením má Úsměvka pravdu – není třeba. Už vím, co si dám na sváču😋
Taky si udělám. Láká to k sežpapání.
Už jsem si připravila všechno potřebné, hned ho spatlám, aby se do večera ještě chutě spojily. Večeřet budu ale dnes asi velice brzy… 🙂
Vypadá to moc dobře, děláš chutě. Už se na to těším.
Upatlam ho n návštěvě v D na kolečka rohlíku ( rohlíky tam nejsou , takže vzácnost ) a bude “dlubačka” večer k povídání . Bude to Ok 😉
Omlouvám se, foto není ouplně nejlepší, ale chutná to skvěle 🙂🙂🙂
No, to dík. Protáhla jsem ho filtrem a doostřila. 😢
Tomu se říká „pochvala před nastoupenou jednotkou“. 🙂
Jsem na pěst, blbé fotky a navíc ani nepoznám, že jsi jí zkrášlila ….. sorry brouku 🤔😗😚😘😘
👍 Jednoduše: Mňam!
Inspirace na dnešní večeři vyšla, sice s obyčejnou hořčicí, dijonská jaksi nebyla, ale i tak chutnalo. 🙂
Tohle je naše gusto. Jen místo cibulky dám drobně pokrájený zbytek kapie. Do rána to krásně rozleží 😋😎
Drahý mi včera sdělil,že máme poslední dva ze skla – což znamená,že z té velké 5litrovky plné nakládaných hermelínů, koupil ty dva ze dna..takže jsou jako dort, a v pátek budou k večeři a k nim pivečko nebo vínečko, pokud si zahraju na Francii a čerstvoučký chleba…
z nich by salát nešel..ale dám ho do pořadníku 😉