(2936) Buřty na černém pivu III. – VZK 2758

Mám podobný recept, ale přijdou tam jen špekáčky, malý protlak, kečup podlevočně, sterilizované papriky červené, cibule, pivo a lák z paprik, Peče se pomalu a na závěr prudce, aby byla kůrka na buřtech. Piva se dává nejdřív půlka a postupně se dolévá. Nejlepší je na tom ten sos …. dlouho jsem nedělala. Díky za připomenutí 😊

Tak už je udělala – Úsměvka.

Příspěvek byl publikován v rubrice Masa. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Jeden komentář: (2936) Buřty na černém pivu III. – VZK 2758

  1. jarybarka napsal:

    Vypadají luxusně!
    Taky budu muset zkusit.
    Tady je takových dobrot,že nevím co dřív.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..