(2955) Rybí salát s kimči

Zavináč svléknu z kůže a pokrájím na drobno i s tou cibulí,  pak vmíchám kimči (recept 984) – asi tolik, co je té ryby. Přidám PL majonézy a promíchám.
Salát je trochu pikantní a vynikající.

Poslala Jarybarka: „Na fotce je salát ozdobený mrkví z kimči.“

Příspěvek byl publikován v rubrice Studená a dietní kuchyně. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

11 komentářů: (2955) Rybí salát s kimči

  1. sharka.68 napsal:

    to mi nedělej, tohleto… sice mám k obědu tresku s hořčicovým kabátkem a brambory, ale tohle by šlo jako svačinka…nebo studený předkrm..

  2. Vera M. napsal:

    Kimči dle Evky máááám , ještě skočit pro zavináč nebo řezy.
    ( Tentokrát se mi podařilo vyrobit pěkně pikantní, takže mazec ). Díky za super recept.

  3. BOYE napsal:

    Rybářko, ty mi dáváš! Podobnou kombinací jsem se ládovala, když jsem prodávala v tržnici. Já kimči, soused ryby. A dělal vlastní, vynikající salát. Koupila jsem si vždycky půl misky a doplnila z kýble kimči. V y n i k a j í c í !!!

  4. kvetula.v napsal:

    Kimči jsem se ještě neodhodlala udělat, tak do rybího salátu dávám okapanou, trochu pokrájenou Kunovjanku. S kimči to bude jistě pikantnější😋😎

  5. IvaC napsal:

    U receptu na kimči (984) jsem se pobavila i poučila,nevím,asi jsem to tenkrát nečetla,moc pěkné čtení…

  6. Imelda napsal:

    Vypadá to nádherně, já už to kimči musím letos konečně udělat.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..