Zavináč svléknu z kůže a pokrájím na drobno i s tou cibulí, pak vmíchám kimči (recept 984) – asi tolik, co je té ryby. Přidám PL majonézy a promíchám.
Salát je trochu pikantní a vynikající.
Poslala Jarybarka: „Na fotce je salát ozdobený mrkví z kimči.“
to mi nedělej, tohleto… sice mám k obědu tresku s hořčicovým kabátkem a brambory, ale tohle by šlo jako svačinka…nebo studený předkrm..
Nebyl by recepísek na ten kabátek? Nebudete mě to věřit, ale já jsem zavináč ještě nikdy nejedla a to mám ryby moc ráda, ale to jeho vzezření mě nějak odpuzuje.
rozmícháš trochu hořčice – plnotučné s hladkou moukou a trochou vody- uděláš hustou kaši, nahńahňáš na tresčí filé-z jedné strany a obalíš v trojobalu a usmažíš…vrstva na filé je tak 2-3 mm kabátku.
co nejdřív vyzkouším, dík
okoukala jsme to v Globusu..ale odmítala dát 99,-kč pouze za porci toho filé..takže si občas udělám doma…jinak když uděláš hustej bešamel a dodáš chuť nakyslé omáčky, můžeš pak přidat kopr nebo petrtelku, bylinky..špenátové lupeny (nasekané) nebo to mixneš a máš zelenou kaši – tudíž zelený kabátek…a zase trojobal..a je to taky tuze jedlé…
Ty kabátky neznějí věru zle 😋
Připomnělo mi to, že jsem už dávno nedělala filé s hořčičnou omáčkou.
Kimči dle Evky máááám , ještě skočit pro zavináč nebo řezy.
( Tentokrát se mi podařilo vyrobit pěkně pikantní, takže mazec ). Díky za super recept.
Rybářko, ty mi dáváš! Podobnou kombinací jsem se ládovala, když jsem prodávala v tržnici. Já kimči, soused ryby. A dělal vlastní, vynikající salát. Koupila jsem si vždycky půl misky a doplnila z kýble kimči. V y n i k a j í c í !!!
Kimči jsem se ještě neodhodlala udělat, tak do rybího salátu dávám okapanou, trochu pokrájenou Kunovjanku. S kimči to bude jistě pikantnější😋😎
U receptu na kimči (984) jsem se pobavila i poučila,nevím,asi jsem to tenkrát nečetla,moc pěkné čtení…
Vypadá to nádherně, já už to kimči musím letos konečně udělat.