(3886) Ryzce na kari

ryzce
50 g slaniny
1 střední cibule
lžíce sádla
sůl a pepř
drcený kmín
kari
sůl
lžíce mouky
smetana na vaření

Na suchou rozehřátou pánev dám slaninu aby se krásně rozvoněla, přidáme najemno nakrájenou cibuli, orestujeme do zlatova a přidáme houby. Chvilku počkáme až pustí vodu a necháme odpařit, přidáme lžíci hladké mouky, koření krátce orestujeme a trochu odlijeme vodou jen aby se vytvořila šťáva provaříme a zalijeme smetanou a ještě na mírné teplotě produsíme a nezapomeneme míchat. Dochutíme a můžeme se jít najíst. U nás s těstovinou.

Recept od pana Josefa

Příspěvek byl publikován v rubrice Bezmasá jídla. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

2 komentáře: (3886) Ryzce na kari

  1. Imelda napsal:

    To bude určitě dobré, jednoduché a rychlé na uvaření.
    Zase nový recept jak uvařit dobré jídlo s houbami.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..