Do knedlíku se pustila Květoslava:
„Recept na Renatiny Karlovarské knedlíky (3795), zamíchaná jemně nakrájená uzená krkovice dle Boye a upečené dle Jany.
V časovém presu, málo rozležená hmota – ještě některé kostičky tvrdší (možná to chtělo kvůli uzenému cmrndnout víc mléka), ale upečené do křupava se zeleninovou přílohou super večeře 😋😋“
A později upřesnila:
Rozpočítala jsem poměr na jedno vejce, udělala ze dvou (6 rohlíků) a vyšlo to tak, že vlastně jeden rohlík, jedna placička. Čili:
3 rohlíky, 1 vejce, 20 g másla, cibule, 40 ml mléka, pepř, sůl, petržel x 2 + na drobno nakrájené uzené.
No vida! Tak na toto bych se nechala pozvat určitě.🤤 Nezbylo, co? No nic, tak příště. A pekla jsi v remosce, předpokládám.
V žádný příště nedoufej – co já se naškemrala, slibovala jsem, že si přinesu vlastní příbor, ba i párátka jsem nabízela – nic! Myslím, že Kvêtule má dost starostí s tím, aby apsoň voblízla…
Nemá tak dobře vařit..