(410) Gnocchi se sušenými rajčaty

1 balíček gnocchi (nebo recept 204)
1 kuřecí prsa
sušená rajčata v oleji
2-3 lžíce rajského protlaku nebo domácího kečupu
(stroužek česneku)
bylinky a koření dle chuti

Kuřecí prsa nakrájíme na kousky a zprudka opečeme na oleji ze sušených rajčat. Když jsou měkká, přidáme pokrájená rajčata, na plátky nakrájený česnek, trochu protlaku, něco bylin – já používám směs na špagety od Salvatora – a malinko podlijeme vodou (podle hustoty protlaku). Přikryjeme pokličkou a pár minut necháme na mírném plameni chutě propojit. Noky uvaříme dle návodu.
Před podáváním můžeme posypat parmazánem.

Autorka receptu: HaderachKwisatz

Příspěvek byl publikován v rubrice Masa. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

13 komentářů: (410) Gnocchi se sušenými rajčaty

  1. Jiřina napsal:

    Tak tuto úpravu dělám dost často, hlavně když spěchám. Je to hotové raz dva a dobré, jen to dávám na špagety. Už jsem si všimla vícekrát, copak to máte za krásný talířek?

  2. BOYE napsal:

    Dala bych si! Ale vyhlásila jsem moribundus, jednoznačnou pracovní neschopnost a naprosté odmítnutí opouštění pelíšku. Jsem odkázaná na to, co se holky naučily. Zatím to jde. Včera losos s rejží, dneska prý pečené brambory s dipem a salát. Na zítra vylovily cosi z mrazáku. Na dotaz, co že to je, lakonická odpověď: Maso. No, může to být přední, nebo veverka. Tak uvidíme, jak se s tím porvou.

  3. Katyp50 napsal:

    Tak to je holka-šikulka. Ty se snaž o co nejrychlejší rozlučku s moribundusem a já se chystám na zítřejší stěhovací maraton Praha-Most.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..