(520) Kolekce cukroví

Tak já mám zásluhou Bramboračky napečené jako nikdy dřív.

Celkem 17 druhů a k dalším mě nikdo nedonutí….dneska jsem dodělala pro Bramboračku poslední 4 druhy, budu vám je dávkovat postupně.

Jana

Příspěvek byl publikován v rubrice Pečeme cukroví. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

10 komentářů: (520) Kolekce cukroví

  1. henriet13 napsal:

    Jani, já tě obdivuju, nechápu, jak to vše stíháš. Sedla bych si k tomu a všechno ti v cukuletu sežpapala, vánoce-nevánoce…????

  2. Katyp50 napsal:

    Já bych decentně ochutnala jeden kousek od každého, pak bych si šla vyléčit alegii na ořechy a přeslazený žaludek a tudíž bych si dala pivko a kyselou rybičku. 2 dny bych přemýšlela o tom, proč jsem vlastně studovala, když jsem tak pitomá!

  3. jarybarka napsal:

    Klobouk dolů! Já ještě nezačla. Dělám jen minimum a z malé dávky. Před pár lety jsem tahala cukroví z mrazáku ještě v březnu.A to už nechci. Popálený prst se mi díky hemagelu dobře hojì tak se do toho pustím. Ale jak říkám minimum.
    Janu obdivuji. Ta nimračka toho času!

  4. a.rena napsal:

    Jani, krása! Ale ty se určitě už nudíš. Nechceš pokračovat a „přebytky“ rozeslat? V e-mailu bych ti poslala adresu. 😉 😉 😉

  5. a.rena napsal:

    No tak teda ne, no… když se ti nechce. Tak já teda dnes začnu. Taky nepeču moc. Sice dost druhů, ale těsto dělám třeba jen z třetinové dávky, takže ve výskedku toho mám na snězení akorát do silvestra.

  6. Jiřina napsal:

    Krásná, plná bedýnka. Já jsem dneska dokoupila potřebný materiál na pečení, pomlela ořechy a lískáče, namočila hrozinky do rumu a zítra nadělám tak 6-8 druhů těst. Musím dědovi uvařit kotel guláše ať mě u pečení neotravuje, jo a ještě nějakou polévku v pytlíku, nebo bude česnečka a kmínka a začnu péct. Mně bude stačit chleba s máslem a s hořčicí, abych trošku přebila tu sladkost. Už se moc těším. Cukroví pak rozdám, nechám si jen na talířku, to nám stačí. Spokojena bude rodina i já. 🙂

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..