1/2 hlávky raného zelí
1 mrkev
kousek celeru
sůl, pepř, kmín
muškátový květZelí pokrájíme na tenčí proužky, celer a mrkev nakrouháme na tenké plátky.
V osolené vodě uvaříme spolu s kmínem a pepřem tak, aby bylo zelí ještě křupavé, zahustíme světlou jíškou z másla a hladké mouky a dochutíme muškátovým květem.
Recept poslala: jarybarka
Tu neznám, ale recept se mi líbí, vyzkouším. Díky za tip
Noooooo, dobrýýýýýý. Já jen ten muškátový květ tam nedám. Je pro mne hodně aromatický. Jen možná trochu česneku.
Česnek jsem nezkoušela ale může být dobrý.?
Dělám podle podobného receptu – a dávám trošičku kopru.
Posílala jsem i fotku.Ono to nešlo?
Jsem idiot, přehlídla, hnedle napravím! Pardon!
Hmmm, vypadá to dobře, já zase muškátový květ i oříšek v jídlech miluju!
Je úplně jednoduchá a díky řádnému zelí dobrá ?
Rannému zelí ach ten mobil?
Nechci být za šťourala, ale zelí je rané 🙂
Diky ?