(747) Uvařeno podle Bramboračky – asijské řízečky podle Haderach aneb říkejte mi Babico

Krůtí jsem měla, ale koření pěti vůní ne a víno (natož rýžové) taky ne.  Takže jsem použila směs na čínu, obohatila ji špetkou skořice a kurkumy,  místo vína jedna lžíce balzamika a dvě lžíce vody.

Osobní poznatky: asi bych přidala do marinády lžíci Solamylu, líp by na tom držela strouhanka.  A obalovat cokoliv v kukuřičné strouhance je peklo, srovnatelné s pokusem obalit něco v  míse živých blech – skáče to úplně všude.  Přístě ji ještě podrtím válečkem. Nicméně úspěch byl veliký a tak se nebojte a pusťte se do toho 🙂

Autorka experimentu: Haderach

Příspěvek byl publikován v rubrice Experimenty. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

8 komentářů: (747) Uvařeno podle Bramboračky – asijské řízečky podle Haderach aneb říkejte mi Babico

  1. Katyp50 napsal:

    Zkus příště tempuru. Ta drží dobře a pěkně křupe.

  2. Jana Macůrková napsal:

    Když jsem viděla to říkejte mi Babico, tak jsem se hodně vyděsila, že jsi byla dlouho na sluníčku a že máš úpal. No, nic, pochopila jsem po přečtení receptu.

  3. lakysa22 napsal:

    Nezkoušej na nás Babicu – jednou jsi Koniášová, to Ti nikdo neodpáře!? A experimentuješ líp….?

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..